Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek onlardan hayırsızlık göreceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü misafir etmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada devlet adamını misafir etmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak borçların biteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments