Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen devlet büyüğü görmek

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünden para almak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, adının her yerde geçeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek emeklerinin heba olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments