Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, aile içinde saadetinin artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sözlerinden çıkmayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü ve eşini görmek işlerin yoluna gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek çok güzel işlere gireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük ses getireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kısmetinin hep açık olacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments