Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek elde bulunan imkânların artacağına, seyahatlere katılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek geçiminin kolaylaşacağına, bunalıma gireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gereken sabrı göstereceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments