Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü elini öpmek

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek attığı adımların boşa çıkacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek tatsızlık olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments