Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamının mezarını görmek

Rüyada devlet adamının mezarını görmek

Rüyada devlet adamının mezarını görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada devlet adamının mezarını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada devlet adamı öpmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada bir devlet adamını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük devlet adamı görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments