Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı mezarı görmek

Rüyada devlet adamı mezarı görmek

Rüyada devlet adamı mezarı görmek rakiplerini yeneceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yeni bir ortama gireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı mezarı gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek layık olduklarına sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek gelişim içine girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı öldürmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments