Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, konuşmaz olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün karısını gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, itibar edineceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü olmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak sağlık ve şifa bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments