Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının karısını görmek

Rüyada devlet başkanının karısını görmek

Rüyada devlet başkanının karısını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının karısını gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanından para almak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanından hediye almak birçok kişiye yardım edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına sarılmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını korumak çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanının görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments