Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünden hediye almak

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak çok rahat bir hayat yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamından hediye almak kötü haberler alacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanından hediye almak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük devlet adamı görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, kişinin afiyette kalacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yarar sağlamayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments