Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünü öldürmek

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek şansa, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğünü ölmüş görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünü hasta görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments