Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yönetici makamına geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret eder.

Rüyada başkasına hizmet etmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada birisine hizmet etmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mürşide hizmet etmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerine hizmet etmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulur.

Rüyada başbakana hizmet etmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işarettir.

Rüyada hafızlara hizmet etmek işlerin düşeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hizmetçi olduğunu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments