Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak yenisinin başlayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, şansının hep açık olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak büyük bir ortaklığa gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak rakiplerin üzüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak tatsız sözlerin de unutulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments