Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüne sarılmak

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek yüzün güleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğü görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kazancın gittikçe artacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyükleriyle oturmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek zenginliğinin, konforunun artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada büyük devlet adamı görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments