Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek sağlığından olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yanlışlara düşeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments