Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını elini öpmek

Rüyada devlet başkanını elini öpmek

Rüyada devlet başkanını elini öpmek az da olsa kazanç elde edeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek bir birlikteliğin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanını öpmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek özel hayatının renkleneceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments