Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğünü öpmek

Rüyada devlet büyüğünü öpmek

Rüyada devlet büyüğünü öpmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatının zorlaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments