Rüyada devlet başkanın elini öpmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, biraz dinleneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.
Rüyada devlet başkanın elini öpmek ileri gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.
Rüyada devlet başkanının elini öpmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.
Rüyada devlet başkanını elini öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.
Rüyada devlet başkanını öpmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.
Rüyada belediye başkanın elini öpmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.
Rüyada belediye başkanının elini öpmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işaret etmektedir.
Rüyada devlet büyüğü elini öpmek elinin darlığa düşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.
Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.