Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü resmi görmek

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı resmi görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerinin yaver gideceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin toparlanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments