Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının ağladığını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulur.

Rüyada zalim devlet başkanı görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, rızkın artacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanının görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına sarılmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments