Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük devlet başkanı görmek

Rüyada büyük devlet başkanı görmek

Rüyada büyük devlet başkanı görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada büyük devlet başkanı gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanının görmek fırsatların heba edileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanından hediye almak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Rüyada eski devlet başkanı görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek hainlik yapacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek yeni bir araba satın alınacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments