Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, gönül kapılarını açacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada devlet büyüğüyle namaz kılmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak moralin bozulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünü ölmüş görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, para kazanmaya alamet eder.

Rüyada devlet büyüğü olmak hayatın rüya sahibine güleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada büyük devlet adamı görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işarettir.

Rüyada ölen devlet büyüğü görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments