Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamının ağladığını görmek

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek dilediği gibi yaşayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamının ağladığını gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamına sarılmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, huzur ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir devlet adamını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments