Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının elini öpmek

Rüyada devlet başkanının elini öpmek

Rüyada devlet başkanının elini öpmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, bol kazanç getireceğine, güzelliklerle dolacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek işten ve güçten el etek çekileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendisine kızacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek duygusallığın ön plana çıkacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işarettir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, büyük problemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments