Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını öpmek

Rüyada devlet başkanını öpmek

Rüyada devlet başkanını öpmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, gergin olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kişinin afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanını öpmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, şansın açılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amerika devlet başkanını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada eski devlet başkanı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, müşterilerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments