Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamını korumak

Rüyada devlet adamını korumak

Rüyada devlet adamını korumak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını korumak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada devlet adamını korumak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünü korumak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanını korumak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek rahata kavuşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ismini herkese duyuracağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments