Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını korumak

Rüyada devlet başkanını korumak

Rüyada devlet başkanını korumak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanını korumak gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Rüyada devlet başkanını korumak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, tartışmaların sona ereceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara alamet eder.

Rüyada devlet adamını korumak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü korumak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanından hediye almak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments