Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü görmek

Rüyada devlet büyüğü görmek

Rüyada devlet büyüğü görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, edilen duaların kabul olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek kısmetin bollaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına inanılır.

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek elini haramdan uzak tutacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments