Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hak yolundan ayrılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, düze çıkacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir devlet büyüğünü görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün ağladığını görmek rızkın çoğalacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments