Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, daha güzelleşeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada devlet büyüğü konuşmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak kısmetinin de açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak makamından olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada devlet büyüğü cenazesi görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünden para almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments