Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamının cenazesini görmek

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamının cenazesini gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı olmak yakında hedefine ulaşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamı olduğunu görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada devlet adamı öpmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, itibar göreceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük devlet adamı görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments