Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bolluk içinde yaşamaya, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkan görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir devlet başkanı görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments