Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkan görmek

Rüyada devlet başkan görmek

Rüyada devlet başkan görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine yorulur.

Rüyada devlet başkan gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sermayesini kaybedeceğine, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek gözyaşına boğulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, amacına ulaşabileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanına sarılmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments