Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanı eşini görmek

Rüyada devlet başkanı eşini görmek

Rüyada devlet başkanı eşini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, mutluluk bulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanı eşini gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, nazara geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı ölmüş görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kalp kırmaya, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments