Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş devlet başkanını gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada devlet başkanından hediye almak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zorlukların aşılacağına, işleri yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının ağladığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, beklenilen takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek endişelerinin son bulacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments