Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını evinde görmek

Rüyada devlet başkanını evinde görmek

Rüyada devlet başkanını evinde görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını evinde gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek hayıflanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanını görmek kuş gibi hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı öldürmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hanenizde bolluk olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments