Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltabilir.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek çok rahat bir nefes alacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments