Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını görmek

Rüyada devlet başkanını görmek

Rüyada devlet başkanını görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, afiyette ve keyifte olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanına sarılmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada eski devlet başkanı görmek büyük ferahlık yaşayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanını öldürmek zor zamanlar geçireceğine, solan yüzünün güleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek stres ve sinirden uzak durulacağına, karşılıksız bırakmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, verimli olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanı ölmüş görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments