Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanının elini öpmek

Rüyada belediye başkanının elini öpmek

Rüyada belediye başkanının elini öpmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek güzel bir evliliğe, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, gönül kapılarını açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments