Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanın elini öpmek

Rüyada belediye başkanın elini öpmek

Rüyada belediye başkanın elini öpmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak gelişeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hayatın yoluna gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski belediye başkanını görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments