Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, takdir toplayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada amerika devlet başkanı görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanı olmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet eder.

Rüyada zalim devlet başkanı görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments