Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının görmek

Rüyada devlet başkanının görmek

Rüyada devlet başkanının görmek üzüntülerini bölüşeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanının gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada devlet başkan görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanından para almak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments