Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanı görmek

Rüyada devlet başkanı görmek

Rüyada devlet başkanı görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, önünü göremez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir devlet başkanı görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, ruhen güzelleşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments