Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, karlı çıkacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanı ve eşini gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada bir devlet başkanı görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada amerika devlet başkanını görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok üst mevkilere geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bazı adımlar atacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments