Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını ölmüş gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek hayatının karışacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek maddi açıdan ferahlamaya, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments