Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanına sarılmak

Rüyada devlet başkanına sarılmak

Rüyada devlet başkanına sarılmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada devlet başkanına sarılmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanı olmak kalp kırıklığı yaşanacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek sorunların birbiri ardına geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada bir devlet başkanı görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunların artacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments