Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanına misafir olmak

Rüyada devlet başkanına misafir olmak

Rüyada devlet başkanına misafir olmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek aynı karşılığı alamayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanının kızını görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, canın sıkılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalet eder.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, uzun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments