Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını misafir etmek

Rüyada devlet başkanını misafir etmek

Rüyada devlet başkanını misafir etmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, galibiyet kazanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada devlet başkanını misafir etmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını korumak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanı öldürmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını öpmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak adının tüm dünyaya yayılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments