Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanı olmak

Rüyada devlet başkanı olmak

Rüyada devlet başkanı olmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanı olmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek bol muhabbette olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, borçların sonlandırılacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanı öldürmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yükünün azalacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek hastalıklarının biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada devlet başkan görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments