Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanı eşi görmek

Rüyada devlet başkanı eşi görmek

Rüyada devlet başkanı eşi görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, zengin için yoksulluğa, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, rahat bir döneme girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok yoğun çalışacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek iyi şartlarda yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, sorunların sürekli artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanından para almak rahat ve huzurlu olunacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek kazancının bol olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments